Wie is Verax Oil B.V.?

Verax Oil

Verax Oil staat garant voor de dagelijkse distributie binnen heel Nederland van MOBIL smeermiddelen. In de afgelopen 25 jaar is veel kennis en ervaring opgedaan in de volle breedte van de oliebranche. Wij staan iedere dag voor u klaar met uitstekende bereikbaarheid en een flexibele en bovenal snelle service.

Verax Oil staat garant voor persoonlijk contact en betrouwbaarheid. Onze leveringen vinden altijd volgens de gemaakte afspraak plaats. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u een op maat gemaakt advies aanbieden over het beheren en optimaliseren van uw machinepark.

Kortom: wij zijn groot genoeg voor iedere MOBIL levering en klein genoeg voor persoonlijke aandacht en advies.

Wat mag u verwachten?

ExxonMobil

Verax Oil adviseert welk MOBIL smeermiddel het beste past bij uw machine, transportmiddel of ander systeem. Of het nu gaat om advies en levering van metaalbewerkingsvloeistoffen, smeermiddelen voor zware dieselmotoren of hydraulische systemen.

Ook daar waar voedselveiligheidssystemen van toepassing zijn kunt u rekenen op MOBIL Foodgrade producten. Met het juiste advies van Verax Oil en het gebruik van MOBIL producten, behaalt u de meest optimale combinatie van prestatie en efficiƫntie.

Wat doen wij nog meer?

Sponsoring Sponsoring Sponsoring